Nemzetközi szervezetek

United By Music Észak Amerika (UBMNA)

Képzelj el egy olyan világot, amelyben nincsenek előítéletek, függetlenül a fajtól, a hittől, a bőrszíntől, a nemi hová tartozástól vagy a fejlődési rendellenességektől. Ez a United by Music Észak - Amerika víziója, felhasználva a zene erejét, azért hogy az embereket közelebb hozzák egymáshoz. Az UBMNA egy olyan program, amely a zenei teljesítményre alapoz, a fogyatékkal élő, kivételes zenei tehetségek számára.

A United by Music koncepcióját eredetileg 2006-ban hozta létre Hollandiában Joris van Wijngaarden, aki igazgató volt egy holland egészségügyi intézménynél. Candye Kane amerikai énekesnő együtt dolgozott van Wijngaarden-nal, hogy fejlesszék a United by Music koncepcióját Hollandiában. Amikor van Wijngaarden ezt az egyedülálló programot Észak-Amerikára akarta kiterjeszteni, Kane azt javasolta, hogy konzultáljon Barbara Hammerman-al, aki szakértő a nonprofit szektorban és rajong a zenéért. Joris így is cselekedett, az eredmény pedig egy olyan metodológiai folyamat lett, amelyben letesztelték a koncepciót az Egyesült Államokban és Kanadában is, majd Hammerman és Amanda Gresham (eseményszervező és fesztivál menedzser) megalapították a United By Music Észak Amerikai Szervezetét.

Az első koncert turné 2010-ben volt. Ezen a két hetes turnén, amelyet az európai United by Music támogatott, jelentős zenészek vettek részt, kilenc városban léptek fel az Egyesült Államok és Kanada területén.

Ezzel a sikeres alapítvánnyal az UBMNA teljesíti azon a küldetését, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy mindannyian kapcsolatban vagyunk a zenével, a közösséggel. Egyetemes törekvésünk, hogy álmokat teljesítsünk be, amelyek minket is inspirálnak.

Együttesek és fellépők + Shop

Instagram

A sütik megkönnyítik számunkra a szolgáltatásaink nyújtását. Szolgáltatásaink használatával engedélyezheti a cookie-k használatát.
További információk Elfogadom Kilép