A szervezet víziója és küldetésnyilatkozata

Küldetés

A United by Music küldetésének tekinti, hogy egész évben zenei oktatást és fejlesztést biztosítson a tehetséges, fogyatékkal élő személyek számára. A szervezet fejlődési lehetőséget kínál a zenei tehetséggel megáldott, fogyatékkal élők számára, hogy tehetségüket a nagyközönség előtt is megmutathassák. A haszonélvezők a programban való részvétel során bátrabbak lesznek, új barátokra tehetnek szert és megtapasztalhatják a teljes elfogadást.

Vízió

A United by Music végső soron azt szeretné elérni, hogy a fogyatékkal élő személyeket segítse abban, hogy produktívak legyenek és ezáltal a társadalom tisztelje és elfogadja őket. Ez a cél kétirányú: egyrészt a United by Music azt szeretné, hogy a fogyatékkal élő művészek életminőségén javítson, új lehetőségeket felkínálva számukra. Másrészt a szervezetnek az a célja, hogy eloszlassa a társadalmi előítéleteket az értelmi fogyatékkal élőkkel szemben, azáltal, hogy megmutatják tehetségüket a nagyközönség előtt is.

Elvek

A United by Music elvei, amelyek alapján a szervezet létrejött és működni, illetve terjeszkedni szeretne a következők:

  • A. Bár az értelmi fogyatékossággal élő személyek bizonyos korlátokkal rendelkezhetnek, mindenkinek megvan a maga személyes képessége és tehetsége, és ezt ki kell használni. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy tehetségét fejlessze és másokkal is megoszthassa.
  • B. Az értelmi fogyatékkal élő személyek megfelelő képzéssel és bátorítással tanulhatnak, élvezhetik és részesülhetnek a zenéléssel járó örömökben.
  • C. A zenei képességek fejlesztéséhez a folyamatos tanítás, a zenetanárok munkája elengedhetetlen.
  • D. Az értelmi fogyatékossággal élő emberek részesülnek a United by Music jóvoltából szellemi és szociális támogatásban egyaránt. A művészek, a hallgatóság és általában a közösség egy olyan családi környezetet képez, ahol az egyenlőség, tisztelet és elfogadás elvárt magatartás.
  • E. A United by Music által felkarolt előadóknak meg kell felelnie bizonyos minőségi követelményeknek. Zenei tehetséggel kell rendelkezniük, amelyet egy hivatásos zenész megerősít.
  • F. A szervezetben mindenki egyenlő. Mindenkinek ugyanazok a jogai és felelősségei vannak, mert mindannyian emberek vagyunk.

Együttesek és fellépők + Shop

Instagram

A sütik megkönnyítik számunkra a szolgáltatásaink nyújtását. Szolgáltatásaink használatával engedélyezheti a cookie-k használatát.
További információk Elfogadom Kilép