Hogyan tudsz segíteni?

Mint vállalat

A United by Music egy nonprofit szervezet, amelyet egyéni adományokból és szponzorok által felajánlott pénzből tartunk fenn. A te segítségeddel szervezetünk több olyan tevékenységet is finanszíroz, amely által a fogyatékkal élő személyek fejleszthetik tehetségüket. A fogyatékkal élő művészek nagyobb önbizalomra tesznek szert, és megmutathatják, hogy a fogyatékosság nem akadály a célok elérésében.

Támogatni szeretnéd a United by Music szervezetet? Az adományokat és támogatásokat hálásan megköszönjük, mert abban segítenek, hogy tevékenységünket folyamatosan fejlesszük. Örömmel beszélgetünk a támogatás számtalan lehetőségéről.

Pénzadományt ajánlhatsz fel, ami neked nem kerül semmibe.
Hogyan?

2018-tól kezdve a mikro-vállalkozások jövedelmi adójuk egy részét odaadhatják civil szervezeteknek. Erről a 25/2018-as sürgősségi kormányrendelet rendelkezik, amely 2018 március 30.-tól lépett érvénybe. Pontosabban a cégek a negyedéves jövedelmi adójukból maximum 20%-ot levonhatnak, folyó év második trimeszterétől kezdődően.

A cégeknek kötelessége, hogy egy éves informatív jellegű nyilatkozatot letegyenek az eddigi szponzorizálásként utalt összegekről, arra az évre, amelyben az adományozás történt, és arra az évre is, amelyben levonás történik az adóból a már lejelentett összegek szerint. Abban az esetben, hogyha a negyedéves jelentések során a cégek nem élnek ezzel a lehetőséggel, akkor ezek 28 trimeszteren keresztül átvivődnek a következő költségvetési évre.

Azon mikro-vállalkozások élhetnek a fent leírt lehetőséggel, amelyek megelőző évben egymillió euró alatti jövedelmet értek el. Azok a cégek, amelyeknek részvénytőkéje nagyobb vagy egyenlő 45.000 lejjel és legalább két alkalmazottjuk van, választhatják társaságiadó-kedvezményt, folyó év második trimeszterétől.

Együttesek és fellépők + Shop

Instagram

A sütik megkönnyítik számunkra a szolgáltatásaink nyújtását. Szolgáltatásaink használatával engedélyezheti a cookie-k használatát.
További információk Elfogadom Kilép