TÁMOGASD TE IS ANYAGILAG AZ ELSŐ OLYAN ZENEKART ROMÁNIÁBAN, AMELYNEK TAGJAI TEHETSÉGES, FOGYATÉKKAL ÉLŐ ZENÉSZEK

SZÜKSÉG VAN A POZITÍV PÉLDÁKRA. MOST TE IS TÁMOGATHATOD AZ ELSŐ OLYAN ZENEKAR MUNKÁJÁT, AMELYNEK TAGJAI TEHETSÉGES, FOGYATÉKKAL ÉLŐ ZENÉSZEK.

Adományozz havonta (vagy egyszeri adományként) a UNITED BY MUSIC projektjének fenntartására, így a te hozzájárulásod segítségével jelentős változást érünk el a fogyatékkal élő személyek társadalmi megítélésében és életmódjuk változásában. A mi küldetésünk az, hogy zenei oktatást és fellépési lehetőségeket biztosítsunk tehetséges, fogyatékkal élő zenészek számára.

A United by Music lehetőséget kínál zenei tehetségek fejlesztésére és arra, hogy ezen tehetség ne maradjon a négy fal között, hanem zenészeink nagyközönség előtt is felléphessenek.

Mit tettünk eddig, és milyen terveink vannak?

 • Romániában először rendeztünk tehetségkutató versenyt fogyatékkal élő zenészek számára, ahol 37 versenyző vett részt. A versenyzőket zenészekből és zenetanárokból álló zsűri hallgatta meg több helyszínen. A legtehetségesebbeknek, akik túljutottak az előválogató szakaszon 2019 márciusában vetélkedőt szerveztünk Sepsiszentgyörgyön. Itt tíz olyan tehetséges zenészre találtunk, akiknek zenei karrierjét azóta is támogatja a United by Music.
 • Ez év áprilisában négy énekessel Hollandiában voltunk, akik öt napon keresztül minden este több száz ember előtt léptek fel egy jótékonysági rendezvénysorozaton.
 • Ez év júliusában két énekessel Dél-Koreában vettünk részt a Pyeongchangi Speciális Zenei és Művészeti Fesztiválon (Pyeongchang Special Music and Art Festival).
 • Rendszeresen szervezünk zenei táborokat a fogyatékkal élő zenészek számára, ahol a mentorok segítségével a zenészek gyakorolnak, a repertoáron dolgoznak.
 • Önkéntes és mentorhálózatot építünk.
 • Folytatjuk a tehetséges zenészek keresését, ezért ismét megszervezzük a zenei tehetségkutatót fogyatékkal élő zenészek számára, két szakaszban: az előválogatás 2019. november – december között, és a döntő 2020. márciusára van tervezve.
 • Idéntől a United by Music az „Outsider Music Fest” társszervezője. Az esemény szerves része a Szent György Napoknak. A 2020 áprilisában zajló rendezvényen szeretnénk bővíteni a zenei kínálatot külföldi zenekarokkal is. Néhány zenekar Dél-Koreából, Lengyelországból, Angliából, Németországból stb. már kifejezte részvételi szándékát. Ezeknek a csoportoknak kiváló szolgáltatásokat, szállást, étkezést stb. szeretnénk biztosítani. E cél eléréséhez anyagi segítségre van szükségünk.

Most te is segítheted a tehetséges, fogyatékkal élő zenészek társadalmi integrációját.

TÁMOGASD HAVI RENDSZERESSÉGGEL AZ ELSŐ OLYAN ROMÁNIAI ZENEKART, AMELY FOGYETÉKKAL ÉLŐ, TEHETSÉGES ZENÉSZEKBŐL ÁLL:

Támogasd eseményeinket

Adományozz havonta a UNITED BY MUSIC számára és légy egyike azon személyeknek, akik hozzájárulnak a fogyatékkal élő, tehetséges zenészek társadalmi integrációjához. Cserében rendszeresen informálunk az adományok felhasználásról és meghívót küldünk eseményeinkre.

Minden összeg számít és fontos, hogy kiadásainkat hosszú távon is meg tudjuk tervezni.

Állandó költségeink:

 • Mentorok, zenetanárok honoráriuma;
 • Adminisztratív költségek;
 • A zenészek szállítási/utazási költségei;
 • Járművek biztosítási és karbantartási költségei;
 • Szállás és étkezés a zenetáborok során;
 • Hangszerek karbantartása és szükség szerint új felszerelések vásárlása.

Együttesek és fellépők + Shop

Instagram

A sütik megkönnyítik számunkra a szolgáltatásaink nyújtását. Szolgáltatásaink használatával engedélyezheti a cookie-k használatát.
További információk Elfogadom Kilép