Organizații Internaționale

Despre United By Music America de Nord (UBMNA)

Imaginați-vă o lume în care nu există prejudecăți, indiferent de rasă, credință, culoare, gen sau probleme de dezvoltare. Aceasta este viziunea United by Music America de Nord, folosindu-se puterea muzicii pentru a realiza acest lucru, aducând oamenii împreună și atingând acest obiectiv. UBMNA este un program unificat bazat pe performanță și muzică pentru oameni cu dizabilități și cu talent muzical excepțional.

Conceptul United by Music a fost creat inițial în Olanda în 2006 de către Joris van Wijngaarden, fost director economic în domeniul îngrijirii sănătății din Olanda.

Cu această fundație de succes, UBMNA își îndeplinește misiunea de a crește gradul de conștientizare cu privire la modul în care suntem cu toții conectați la muzică, la comunitate și la aspirațiile noastre universale de a duce vieți îndeplinite care ne inspiră.

Cântăreața americană Candye Kane a lucrat cu van Wijngaarden pentru a îmbunătăți conceptul United by Music în Olanda. Când van Wijngaarden a dorit să extindă acest program unic în America de Nord, Kane a sugerat să vorbească cu expertul în sectorul nonprofit și susținătorul muzicii, Barbara Hammerman. El a făcut-o, iar rezultatul a fost un proces metodologic de a testa conceptul în S.U.A. și Canada și fondarea United by Music America de Nord de către Hammerman și Amanda Gresham, producătoare de evenimente și festivaluri de muzică.

Primul turneu de concerte a fost în 2010. Din acest turneu de două săptămâni, cu sprijinul organizației United by Music din Europa, au făcut parte muzicieni reprezentativi pentru program și au cântat în nouă orașe din S.U.A. și Canada.

Cu această fundație pentru succes, UBMNA își îndeplinește misiunea de a crește gradul de conștientizare cu privire la modul în care suntem cu toții conectați la muzică, la comunitate și la aspirațiile noastre universale de a duce vieți îndeplinite care ne inspiră.

Trupe și artiști + Shop

Instagram

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept Ieșire