Cum ne poți ajuta?

Ca companie

United by Music este o organizație non-profit care este susținută financiar de fonduri provenite din sponsorizări și donații. Acesta este motivul pentru care United by Music poate finanța mai multe activități prin care persoanele cu dizabilități au șansa de a-și dezvolta talentul. Artiștii câștigă mai multă încredere și pot arată publicului că dizabilitatea lor nu este un obstacol.

Vrei să vă sprijini United by Music? Donațiile și sponsorizările sunt apreciate și ne ajută să dezvoltăm organizația noastră. Vom fi bucuroși să discutăm despre numeroasele posibilități de sprijin.

Ne poți oferi bani, ceea ce nu te va costa nimic.
Cum?

Începând cu anul 2018, și microîntreprinderile pot face deduceri din impozitul datorat statului, după cum prevede OUG nr. 25/2018, în vigoare din 30 martie. Mai exact, firmele pot deduce pana la 20% din impozitul trimestrial pe venituri, începând cu al doilea trimestru al anului curent.

Acestea au obligația să depună o declarație informativă anuală cu privire la sponsorizările acordate, pentru anul în care au fost acordate sponsorizările și pentru cel în care se fac deduceri din impozit pentru sumele reportate. În cazul în care firmele nu scad sponsorizările din impozitul aferent trimestrului în care au acordat sumele de bani, acestea vor fi reportate în următoarele 28 de trimestre.

Microîntreprinderile care se încadrează în categoria impozitării pe venit sunt firmele care au obținut venituri sub un milion de euro în anul precedent. Firmele cu un capital social mai mare sau egal cu 45.000 de lei și cel puțin doi angajați pot să opteze pentru aplicarea impozitului pe profit din al II.-lea trimestru al anului în curs.

Trupe și artiști + Shop

Instagram

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept Ieșire